We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

3​.​1415

by Cercle

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

  • Full Digital Discography

    Get all 5 Cercle releases available on Bandcamp.

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Moments tan ben cremats, És lo que vols, Tall de l'arbre, Me'n vaig, and 3.1415. , and , .

    Purchasable with gift card

      €9.14 EUR

     

1.
Grumer 04:03
Reflex de discussions des veïnat. Cegat per sa claror d'un fol en blanc. S'oratge ens fa es buit, ja bull sa sang. I avui gires es cap quan ja he fet tard. S'agost és fred quan no ets tu, quan em mires d'esquenes. S'embat no estira ja, ni es mals ni ses buides promeses. S'espina ha quebrat dins sa carn. Feta de pedra i gel, ni adéu, te'n vas. I es teu perfum a quedat impregnat. I no només al llit, dins es cap. Que fer quan no has fet, no hi has anat. Fas tard sense saber que has fet tard. S'agost és fred quan no ets tu, quan em mires d'esquenes. S'embat no estira ja, ni ses buides promeses.
2.
Blau 03:52
Avui no, no m'he trobat dins sa perifèria, des meu cap per cap racó, no sé qui sóc. Ni records ni cicatrius em donen ses forces. Com es diu? qui es mou darrere es mirall. Avui sóc blau per dins i per fora, ben quebrat ben difuminat. Ja ho sé, he fet tard ja corr per inèrcia. Ni he escrit ni he sabut des paper en blanc. Recalcant, repetint ses passes marcades. Intentant no cridar, silenci banal. Avui sóc blau per dins i per fora, ben quebrat ben difuminat.
3.
Amollant es llast, ses s'empentes me fan caminar. Dins boira tot s'entén millor, però perd es nord. On és? Que és d'ell? Que m'emmetzines només xerrar, cremes perspectiva. Edificis de paper, res perdura, res és bo de fer. Quan cauen sense pes quan plou, sense cap renou, sumant adéus. Que no endevines com fer més mal. No trobes ferides. Com vols que et digui qui sóc, si no m'he vist mai d'aprop. Em veus? Crida més fort! Aquí sa llum no ens vol. Com vols que et digui on sóc? Si no sé sortir d'enlloc. Em vols? Ni pols tendràs, aquí sa boira en clou. Tornaràs amb es cap ben baldat de cercar, ben quebrat, difuminat, per dins blau.
4.
Quedes returat pes teu replec de sentiments, és lo que vols Una gàbia al pit. El temps s’atura aquí És lo que vols És lo que vols És lo que vols És lo que vols És lo que vols tu Revendrà si caus aquest calc difuminat a dins es cap És lo que vols, emprendre el vol És lo que vols És lo que vols És lo que vols És lo que vols És lo que vols tu És lo que vols És lo que vols És lo que vols tu És lo que vols. És lo que vols És lo que vols tu

about

Aquestes tres cançons són la presentació de cercle, totalment gratuïtes i per ser escoltades. Són el resultat d'algunes experiències que m'han marcat la vida i vull d'una manera representar-les, ja que segurament algú també ha passat pel mateix o ha tengut una experiència similar. El cercle és l'espera que avui es tanca i vosaltres sou el punt de partida i final d'aquest.

credits

released March 14, 2018

Aquestes cançons no haurien pogut ser escoltades a no ser per en Pedro Moyà i la seva màgia a l'hora de produir, editar, experimentar i no callar-se les coses. La forma i els traços que marquen cada cançó han estat recalcats al mil·límetre dins el seu estudi de casa. "Quan no tens una bona reverb sempre és bo tenir un bany de pissarra al costat". També donar les gràcies a Joël Rodenas per marcar-se una gran línia de baix a totes les cançons, sense ella no tendríem on recolzar-mos ni on començar.

license

all rights reserved

tags

about

Cercle PM, Spain

Escriu com a terapia però creu que no li passa res.

contact / help

Contact Cercle

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Cercle, you may also like: